Blog
|
20 augustus 2022

Bavik Super Pils trakteert: 1 jaar gratis pils.

Pils Pils baby! Bavik Super Pils laat je één jaar lang gratis van de tot Beste Pils van België verkozen pils genieten. We trakteren voor de vele bierawards die we sinds jaar en dag in de wacht weten te slepen. Je moet gewoon een gouden Bavik Super Pils blik vinden! Start het zoeken...

Gouden blikken verstopt tussen de gewone

We vonden het wel toepasselijk om onze vele gouden medailles te vieren met een gouden blik. Alleen, we spreken liever over gebrouwen goud. Visueel zie je dan ook eerder een pilsgouden blik dan traditioneel goud.

20 blikken wachten op een winnaar

We weten natuurlijk niet precies waar deze blikken zullen opduiken. Wat wel zeker is, is dat ze schaars zijn. Dit jaar trakteren wij 20 mensen op 1 jaar lang gratis pils. Deze blikken kan je vinden in bierhandels en supermarkten. We hebben er alles aan gedaan deze zo goed mogelijk te spreiden over het land en over diverse winkels.

De blikken zijn voorzien van een speciale peel-off sticker. Als je de bestickering afpelt vind je een code. Deze code geef je dan in op onze website op deze pagina: claim hier 1 jaar gratis pils.

1 jaar gratis pils: hoeveel is dat dan?

Bavik Super Pils geeft elke gelukkige vinder van een gouden blik elke maand een doos van 12 x 33cl blikken Bavik Super Pils. Dat zijn dus 144 blikjes. Misschien drink je meer, misschien drink je minder. Maar dat is wat het is. En dat is eigenlijk wel aardig wat. Voor de duidelijkheid drukken we onze traktatie nog even in andere formaten uit - geen zwembaden of voetbalvelden - maar bierformaten die je misschien beter kent dan een blikje:

  • 240 dozen Bavik Super Pils

  • 2880 blikken Bavik Super Pils

  • 95040 cl Bavik Super Pils

  • 950,40 liter Bavik Super Pils

  • 19 vaten van Bavik Super Pils van 50 liter

  • 3802 flesjes Bavik Super Pils van 25 cl

  • 159 bakken Bavik Super Pils

En stel nu dat je deze blogpost eventjes leest omdat je een gouden Bavik Super Pils feestblik wist te vinden? Dan volg je best de volgende knop om je gratis jaar pils te claimen.