Het beste sociale netwerk is jouw bedrijf!

Fan van after work drinks met jouw collega's? 

Bavik Super Pils kan niet ontbreken.

Echte collega's zijn collega's waarmee je tettert, filosofeert, plezier maakt, miserie deelt, lacht, koetjes en kalfjes bebabbelt en zevert bij de pint die verbindt! Bij voorkeur vers geschonken op de personeelsdrink of after work, waar de collega's elkaar 'echt' ontmoeten.

Proost!
Op de collega's!
Op het beste sociale netwerk!

BSP_B2B_collega's.png

Word Bavik Super Pils ambassadeur en ontvang een gepersonaliseerde frigo boordevol heerlijke Bavik Super Pils.

Zo kan je altijd rekenen op een fris pintje, of een ander product uit het gamma van Brouwerij De Brabandere. En wat meer is. Je mag als teambuilding ook een bezoek aan Brouwerij De Brabandere inplannen met aansluitend een degustatie in de foederzaal. Zo kan je zelf ontdekken waar en hoe de heerlijke Bavik Super Pils gebrouwen wordt.

Wil je graag meer weten over deze samenwerking? Aarzel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier onderaan deze pagina. We kijken uit naar een leuke samenwerking om jouw personeeldrinks een leuk extraatje te geven!

BSP_B2B_voorbeeld_frigo.png
Wij zijn trots dat deze pils in onze stad Harelbeke geproduceerd wordt. Het is dan ook logisch dat we Bavik Super Pils schenken aan onze medewerkers. Peter en Dieter Vyncke, CEO's Vyncke
Het is belangrijk dat West-Vlaamse ondernemers elkaar steunen in eigen regio. Willy Naessens, CEO Willy Naessens Group
BSP_B2B_ambassadeurs.png

JA, ik wil een Bavik Super Pils ambassadeur worden

Zie je een samenwerking wel zitten? Laat jouw gegevens achter via dit formulier.