Blog
|
23 maart 2022

Bavik Super Pils: nieuwe look, nieuw verhaal.

Bavik Super Pils werd al meermaals bekroond op diverse internationale bierwedstrijden. Dit jaar mocht het opnieuw de prijs van “Beste Pils van België” in de wacht slepen op de gerenommeerde World Beer Awards. Om de premium smaak van de super pils beter in de verf te zetten, werd een rebranding gedaan. De eerste flesjes en blikjes duiken eerstdaags op in de markt.

Bavik Super Pils NEW

Een evolutie van het bestaande design.

Voor de rebranding opteerden we voor een evolutie in plaats van een revolutie. Het nieuwe etiket en blik kenmerken zich door een eerder eenvoudig en minimalistisch, puur design. Vroegere designs werden uitgepuurd zodat de nieuwe look de kwaliteit van de pils benadrukt. Zo is de blauwe kleur duidelijk een knipoog naar vroeger én verwijst het naar de extreme versheid van de pils. Dankzij de nieuwe look komt ook het crafty karakter van de super pils beter onder de aandacht.

Uncompromised als nieuw kernverhaal.

Uncompromised: zonder compromis of niet aangetast. Puur als het ware. Bavik Super Pils smaakt omdat het geen compromissen sluit. Niet in het minst tijdens het brouwproces. Zo start alles met de beste ingrediënten en worden alleen aromatische hoppen gebruikt. Het brouwproces is nog steeds hetzelfde als bij het ontstaan van de pils. Geen aanpassingen. Geen pasteurisatie. Geen compromissen.